Zo schrijf je heerlijk heldere teksten

Een verslag van een vergadering, een dossier voor de overheid, een folder voor je cliënten, een artikel in je personeelsblad, een sponsorbrief, een persbericht of een nieuwsbericht op je website… Elke dag schrijven we teksten. Willen we dat die teksten hun doel bereiken, dan maken we die maar beter heerlijk helder.

Leer in 1 dag heerlijk heldere teksten te schrijven.

In deze workshop werken we met verschillende soorten teksten.

Deelnemers kunnen vooraf teksten bezorgen waarmee ze graag aan de slag willen gaan. Er is ruimte voor individuele feedback.

Doelgroep: communicatieverantwoordelijken, directieleden, stafmedewerkers, leidinggevenden en iedereen die geregeld teksten schrijft voor zijn/haar organisatie.

Praktisch

Deze workshop vindt plaats in:

  • Gent, dinsdag 18 februari 2020 (locatie: Kwadraet, vlakbij station Gent Sint-Pieters)
  • Leuven, donderdag 20 februari 2020 (locatie: Provinciehuis, vlakbij station Leuven)

van 9.30 uur tot 16.00 uur.

Docent: Filip Decruynaere (communicatiedeskundige met ruime ervaring in zorg en welzijn, en redacteur van Zorgwijzer en diverse magazines van zorg- en welzijnsorganisaties)

Prijs: 260 euro (excl. btw) – documentatie, broodjeslunch en koffiepauze inbegrepen.

Leden van Vlaams Welzijnsverbond, Zorgnet-Icuro, Kortom vzw en Trefpunt Zorg genieten 10% korting en betalen maar 234 euro (excl. btw).

Het aantal plaatsen is beperkt. Schrijf vandaag nog in!
caroline@zorgcommunicatie.be.

Voor inhoudelijke vragen over deze workshop: Filip Decruynaere (0477 67 35 69).

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met alle praktische informatie.

Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 3 weken voor de opleidingsdag. Bij annulering binnen de 3 weken voorafgaand aan de opleiding, wordt een administratiekost van 80 euro (excl. btw) aangerekend. Bij annulatie minder dan 48 uur voor de workshop betaalt u sowieso het volledige bedrag. Wie verhinderd of ziek is, kan zich uiteraard altijd laten vervangen door een collega.