Deel jij ook jouw verhaal?

Zorgcommunicatie.be werkt aan een nieuw boek over communicatie in de zorg- en welzijnssector. Het boek wil vooral een praktische gids zijn. Naast tips en tools zal het boek ook heel wat praktijkvoorbeelden uit alle sectoren aanreiken. Expertise en ervaringen delen is het motto.

De praktijkvoorbeelden in het boek komen van kleine en grote organisaties: woonzorgcentra, ziekenhuizen, GGZ-voorzieningen, kinderdagverblijven, VAPH-voorzieningen, jeugdhulp, thuiszorgorganisaties … Mee dankzij een oproep van koepelorganisaties Zorgnet-Icuro en het Vlaams Welzijnsverbond konden we al vele tientallen mooie praktijkvoorbeelden verzamelen.

Organisaties met geslaagde of bijzondere communicatieprojecten op hun palmares mogen nog altijd contact nemen met Filip Decruynaere. Deel je ook jouw verhaal?

Zorgcommunicatie maakt jaarverslag Familiehulp

Zorgcommunicatie.be mocht het jaarverslag 2014 van Familiehulp maken. Het was een leuke en vlotte samenwerking met San en Patrick van de dienst Communicatie van Familiehulp.

Authentieke verhalen en prachtige foto’s tonen hoe Familiehulp met hart en ziel een antwoord biedt op elke zorgvraag. Wij kregen heel wat positieve reacties op het jaarverslag. Maar veel belangrijker nog: ook Familiehulp kreeg niets dan enthousiaste reacties. En zo horen wij het graag, natuurlijk.

Bekijk het jaar verlag 2014 Familiehulp.