Zorgcommunicatie

Wie we zijn

Zorgcommunicatie.be is expert in communicatie voor de zorg- en welzijnssector. Na een loopbaan als freelance journalist was zaakvoerder Filip Decruynaere tien jaar lang verantwoordelijke interne en externe communicatie van AZ Sint-Lucas Gent. Sinds 2011 heeft hij een eigen communicatiebureau Commad, waar Zorgcommunicatie.be deel van uitmaakt.

In 2012 stond Filip Decruynaere aan de wieg van Dag van de Zorg. Na drie succesvolle edities van Dag van de Zorg besloot hij zich in 2014 volledig te richten op de verdere ontwikkeling van Zorgcommunicatie.be.

Onze missie

Zorgcommunicatie.be wil de communicatie van organisaties, overheden en bedrijven in de zorg- en welzijnssector beter afstemmen op de noden en verwachtingen van alle betrokkenen: zorgvragers en hun familie, de eigen medewerkers, andere zorgverleners, de arbeidsmarkt, het onderwijs en de maatschappij. Zo werken wij mee aan een sterke zorg- en welzijnsector die voor alle mensen de best mogelijke kwaliteit van zorg en van leven nastreeft.

Wij zijn ervan overtuigd dat empowerment van zorgvragers (patiënten, cliënten, bewoners …) en een echte vermaatschappelijking van de zorg alleen mogelijk zijn met een open dialoog, transparante communicatie en toegankelijke informatie.

Wij helpen u graag verder

CORPORATE COMMUNICATIE / COMMUNICATIEPLANNING / SOCIALE MEDIA / FOLDERS EN BROCHURES / MAGAZINE EN PERSONEELSBLAD / WEBSITE / INTERNE COMMUNICATIE / TEKSTEN SCHRIJVEN / ARBEIDSMARKTCOMMUNICATIE / PERS & MEDIA / COMMUNICATIECAMPAGNE / CRISISCOMMUNICATIE

Blog

SUCCES met je boodschap

Hoe zorg je ervoor dat je boodschap blijft plakken? Dat mensen niet alleen luisteren naar wat je vertelt, maar het [...]

Hoe ga je om met geruchten?

Hoe ga je om met geruchten in je organisatie? Ze de kop proberen in te drukken is alvast geen goed [...]