Aantrekkelijke filmpjes met je smartphone

Ook in zorg en welzijn verovert video steeds meer terrein. Het is een goedkope, directe en heel herkenbare vorm van communicatie. En het goede nieuws is: het maken van aantrekkelijke filmpjes ligt binnen ieders handbereik.

Een goede en authentieke video maken, kan je tegenwoordig helemaal zelf met je smartphone. Vertel dus het verhaal van je organisatie met een filmpje!

In deze opleiding introduceert communicatietrainer Job Van Nieuwenhove je in de nieuwste online videotrends. Je maakt een storyboard vertrekkend vanuit je doelstellingen. Je leert filmen met je smartphone en monteert de beelden naadloos aan elkaar met een gratis app op je smartphone.

Na deze opleiding heb je voldoende basis om voortaan zelf video’s te maken voor je website, Facebook, Instagram of ander online medium.

Breng zeker je smartphone en oplader mee!

 

Doelgroep: iedereen in de organisatie die met video nog betere communicatie (profilering, informatie, educatie, preventie…) nastreeft en graag snel, eenvoudig en goedkoop aan de slag wil.

Praktisch

Deze workshop duurt 1 dag van 9.30 tot 16.00 uur en vindt plaats in:

  • Leuven, dinsdag 1 oktober 2019 (locatie: Provinciehuis, vlakbij station Leuven)
  • Gent, dinsdag 26 november 2019 (locatie: Kwadraet, vlakbij station Gent Sint-Pieters)

Docent: Job Van Nieuwenhove (I Like Media)

Prijs: 240 euro (excl. btw) – broodjeslunch en koffiepauze inbegrepen.

Leden van Vlaams Welzijnsverbond, Zorgnet-Icuro, Kortom vzw en Trefpunt Zorg genieten 10% korting en betalen maar 216 euro (excl. btw).

Het aantal plaatsen is beperkt. Schrijf vandaag nog in!
caroline@zorgcommunicatie.be.

Voor inhoudelijke vragen over deze workshop: Filip Decruynaere (0477 67 35 69).

Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met alle praktische informatie.

Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 3 weken voor de opleidingsdag. Bij annulering binnen de 3 weken voorafgaand aan de opleiding, wordt een administratiekost van 80 euro (excl. btw) aangerekend. Bij annulatie minder dan 48 uur voor de workshop wordt het hele bedrag aangerekend. Wie verhinderd of ziek is, kan zich uiteraard altijd laten vervangen door een collega.